Home > Problem With > Problem With Avitars/images

Problem With Avitars/images

Is there a way for me to check if my database is storing the images exactly as VB recommends before making the upgrade to 3.5.1? I am using gitlab 6.6 with a relative path "/gitlab" and nginx. Extensions (3.1.x) Guides on how to use them and how to create your own. Problem with avatar images after upgrade Collapse X Collapse Posts Latest Activity Search Page of 1 Filter Time All Time Today Last Week Last Month Show All Discussions only Photos only weblink

No idea ... :( flytreeleft commented Nov 3, 2013 Yesterday, I have the same problem too, and I had tried almost every possible methods, but none can solve my problem. Thank you eeddieec commented Nov 27, 2014 I found asolution, I had a different issue. The avatar URL is built using hostname information rather than external_url provided in gitlab.rb. Your right look alright.

BlueHost.com • Web Hosting UK • HostMonster • FastDomain Hosting • Advertise on phpBB.com © 2000, 2002, 2003, 2007 phpBB Limited • Contact Us • Advertise on www.phpbb.com Header JAZ-013 commented Feb 27, 2014 @Popl7 Seems to be correct. Already have an account? Except mine was under /etc/nginx/sites-available/gitlab Sign up for free to join this conversation on GitHub.

Contributor Popl7 commented Feb 15, 2014 how is your apache conf? (I don't have a production server running GL) In a referenced issue it show that Apache mod_proxy is used and I have a Location directive where the Proxy statements live. Styles DB Download or submit styles to our styles database. Contributor Popl7 commented Feb 27, 2014 I think this is done because of performance.

Thank you man @JAZ-013 FraGoTe commented Aug 26, 2014 @JAZ-013 It also worked for me thanks!! Just remove the dot and it will work.Example:"hallo.world.png" => "halloworld.png" #15 < > Showing 1-15 of 31 comments Per page: 15 30 50 All Discussions > Steam Forums > Help and Find out how to get involved in phpBB development. http://forum.blueharvest.net/index.php?act=Help&CODE=01&HID=29 Look at the link you've provided.

It just seems not to be actually writing out the file. The root cause of my issue was a misconfiguration of httpd.conf. This appears to have been my actual problem. Not sure why though, the file size is almost the same, something like 30kb ...

tomaszbrudzinski commented Aug 8, 2014 @JAZ-013 thanks man! https://steamcommunity.com/discussions/forum/1/882962871179928176/ It seems that there are no errors in the log files. Because WP core uses jpeg for all its writing, well, that pretty much breaks everything. it's not appearing in the game...

You can also post in the section supporting the upgrade version you're planning to use. http://ircdhelp.org/problem-with/problem-with-ie7.php Why this isn't 'read' permissions, I have no idea, and I wasted a lot of time assuming that read is what was wanted. BlettieWhat or who is a "blettie"? Then also look for the existance of .htaccess or .htpasswd files in your wp-content/blogs.dir directory, and delete them if they exist.

Those two-digit numbers preceded by the % sign are a two-digit hexadecimal representation of special characters in the URL encoding. %20 --> equals a space
%27 --> equals an apostrophe They get added to the blogs.dir directory. I've put Nginx on my GitLab server and everything is still working but also feels a bit more responsive. check over here But It seems to disappear tomorrow!

International Support Find a 3rd party support site in your first language. Comment Post Cancel trana Senior Member Join Date: Apr 2005 Posts: 268 #5 Sat 28th Jan '06, 7:26pm OK, I ran this query on the database in 3.0.7, upgraded to 3.5.1, I had to change the Host: value in /var/opt/gitlab/gitlab-rails/etc/gitlab.yml setting the correct URL.

vemod commented Mar 13, 2014 /home/git/gitlab/config/environments/production.rb fixed for me also.

  1. The only "artifact" I suppose is that my Gitlab instance has been continually upgraded since the 5.x series, always using the instructions in the update readme's.
  2. All times are GMT-8.
  3. tried to upload a JPG with another name and it didn't work, tried again my old PNG after that and it worked...

If this is 3.5.x, then these queries have already been run. Can you see or alter any of the apache settings? Do you have special settings for your assets? phpBB Bug Tracker Report problems with phpBB core and other sub-projects such as the Website, Customisation DB, and Team Tools here.

DmitriyMendeleev commented Apr 11, 2015 github.com/settings/profile# After uploading new picture I see red message "Something went really wrong and we can't process that picture." I've tried .jpeg, .gif and .png, created Styles Guides on how to use them and to create your own styles. No matter what, it works at last :-). http://ircdhelp.org/problem-with/problem-with-www-0dp.php Legal ©2014 the Elgg Foundation Elgg is a registered trademark of Thematic Networks.

end end end then, add a new route rule in config/routes.rb : get 'uploads/user/avatar/:userid/:filename' => 'avatar#show', constraints: { userid: /\d+/, filename: /.+/ } Finally, just restart Gitlab service: # /etc/init.d/gitlab restart I'm not sure what more options I can do at this point...tried to upload:jpg 60 ~ 10kbjpg 80 ~ 19kbjpg 90 ~ 25kbjpg 100 ~ 30kbpng ~ 70kbjpg both progressive, or Background: I'm running Unicorn as the webserver and initial install was as per the manual installation guide (https://gitlab.com/gitlab-org/gitlab-ce/blob/master/doc/install/installation.md). Thanks for the helps anyway.EDITmeh...

rendered or redirected Completed 404 Not Found in 97ms (Views: 15.1ms | ActiveRecord: 2.3ms) Changing config.serve_static_assets = true seems solved my problem. Visit the IRC support channel on freenode. These files are served statically. I dont understoond what is the problem, I installed a elgg in a free hosting two month ago and still working fine, and now I am trying to install one in

Your Personal MessengerHow to send personal messages, track them, edit your messenger folders and archive stored messages. Area51 Bleeding edge testing and development discussion. … and many more forums » Hosting Quick links Unanswered topics Active topics Search Members The team FAQ Login Register Board index Search Information rjcalifornia@rjcalifornia rjcalifornia 2195 days ago0 likesHi!