Home > Problem With > Problem With Multi Language Settings

Problem With Multi Language Settings

T3_TEMPLATE . '/images/logo.png') : ''; to this: $logoimg = $logotype == 'image' ? 'templates/' . Finally, you must make sure the multi-language menus are set up properly: With all the associations for each menu item. Success! GavickPro website uses cookies. check over here

Forgot your username? In template manager I duplicated penguinmail template twice and named them as "gk_penguinmail - TW" and "gk_penguinmail - EN", in each I have assigned language and menu to display for each Will notify LastPass. –texnic Mar 31 '14 at 13:26 Actually, you enabled it because it needed your permission but when you updated to Android 4.3 that permission was not More details…× Skip to main content Home Documentation Downloads Demo Tracker Development Translation Moodle.net Search You are currently using guest access (Log in) Search Search forums Page pathHome /► Communities /►

The reply is currently minimized Show Accepted Answer Audex Friday, December 18 2015, 09:15 PM - #permalink 0 Hi, It is just about configuration, I think. Where there is not equivalent translated article - the menu item has to have the correct language and you can link it to the default language article. Anybody know how to get rid of that behavior?

And this is the setting in your template. Normally you would type something like this... Hello World!Ciao Mondo! So that depending on the language used the corresponding text would be shown. However, recently this function has suddenly disappeared. I tried to solve it removing artio and then installing it again but didn't change anything.

I know Moodle can be fantastic, but it hasn't got the ability to translate directly from one set of text in one language to another. More details…× Theme Provider Home Joomla Joomla Templates Joomla Modules WordPress Help Customize your theme new Speed up your site new Documentation VIP support Forum Blog About Login Buy Theme FAQ Font Awesome font licensed under SIL OFL 1.1. http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/60299/problem-with-multi-language-settings/ Register now!

Please re-enable javascript to access full functionality. I was following the tutorial that you've sent. What events caused mass migration to HTTPS? If I disable Joomsef this is how the website is working: I go to the main domain: www.mydomain.com and it redirects me automatically to www.mydomain.com/it/ (italian is the main language) from

  1. If I navigate to the homepage through the menu link instead I end up on the right page.
  2. Then open templates/purity_iii/tpls/blocks/header.php Add these rows after defined('_JEXEC') or die; $lang = JFactory::getLanguage(); $lang = $lang->getTag(); $lang = explode("-", $lang); $lang = $lang[0]; Change the next row in