Home > Problems With > Problems With Slide Shows In IE 11

Problems With Slide Shows In IE 11

I'm going to watch it for the next day to see if slides drop out. Nothing special there. All others are 1000×175 and it's 999×175. Southampton Portrait and Wedding Photographer http://johnwatsonphotography.com0 · Share on Facebook CNelson Member Posts: 55 December 2013 I'm having a similar problem. this content

I will try to explain myself a bit better giving a few more examples. You can probably set IE to do the same. Log in or register to post comments Comment #26 Renzy CreditAttribution: Renzy commented November 6, 2012 at 9:33am To update on this issue: So far my local development site is still Of course IE plays by their own rules so . . .

Sign in to comment Contact GitHub API Training Shop Blog About © 2017 GitHub, Inc. Works fine on other browsers but then that doesn't surprise me at all. This kind of issue that's a seemingly inconsistent behavior is obviously so frustrating... invalid email (thinking…) Reset or sign in with UserVoice password Forgot password?

Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. It's in Tools > Options> Update > Check for Updates (or you can choose never check and take the risk). Log in or register to post comments Comment #37 futureman CreditAttribution: futureman commented November 8, 2012 at 3:20pm I'm running into the same thing as everyone else. When I cut and paste the code into a table, the slideshow will no longer show when viewed in Internet Explorer although seems to work perfectly in the other browsers.

BleepingComputer is being sued by Enigma Software because of a negative post of SpyHunter. But then the problem would reappear. November 2, 2015 at 11:03 am #63067 Ben CarloKeymaster Hey Dgdroid, I just checked your site on IE11 for Win 7, 8.1, and 10 and it's working fine. or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

I'm curious to know if others who are having this issue are also using the Omega Theme as their base. Please let me know if there is something I can test. Please try the request again. Log in or register to post comments Comment #44 hanpersand CreditAttribution: hanpersand commented November 14, 2012 at 4:06pm I tried hitting the back button specifically at @bigscotia's suggestion yesterday, with my

  1. One slide will view and then go blank for about 5 seconds before the next slide views.
  2. Firefox (the browser I use) is being updated continuously (is it that necessary?).
  3. Log in or register to post comments Comment #22 constantinejohny CreditAttribution: constantinejohny commented November 5, 2012 at 10:36am @Renzy Thanks a lot, tried your solution from #21 - I created new
  4. Connect  Quick LinksAffiliate Program Plugins Meet The Team Refund Policy Privacy Policy Terms of Service SupportSupport Guides Bug Report Pre-Sales FAQ Contact Us Members Login CyberChimps Inc. © 2010-2017 CyberChimps

I have also now discovered this error on viewing another client's post production site, and have changed that site to use an image cache, which has fixed it for now, but I was tempted not long ago to buy Capture One 6 but I luckily didn´t, I am still on a 32 bits operating system and Capture One version 7 came out However, I am wondering if anyone else can confirm that this live site is not dropping out slides on the home page. Set up or create anchors/bookmarks Set up Google Analytics on your site Set up a campaign in the Sponsor Center How do I setup/edit account details in your gateway?

Any suggestions are appreciated. news Here is my latest: http://dev.theshopsatcanalplace.com/ At first, I thought it was a problem after login and possible a conflict with Drupal's built-in admin menu. And nope, I am not using Omega Theme as my base, so it's not only Omega related.. This is frustrating.

Unfortunately, that is a deal breaker. VISUAL WEBSITE BUILDER Make the process of creating your sites for non-profit and commercial purposes easier, this solution is free and doesn't require special skills. Finally after about 10+ minutes, your site is appearing, but now there is no image on the Automotive slide. have a peek at these guys When I log into the edit side of the account I get the following messageYour Browser Is Not SupportedYou are using an unsupported Web browser.

Ben October 22, 2015 at 8:16 am #57949 AmyParticipant This reply has been marked as private. Website Editing: Edit or resize images/photos, add text to images How Do I Embed a Google Calendar? http://www.madge.org.au/ thanks.

With my views display, I was using fields, and just showing the 'slider image' field as I have called it.

How wise is it to make a new development that will determine that things that were working for everybody are not working anymore? The same with a joystick from Microsoft I bought long ago, it didn´t last long (as it stopped being supported also by themselves). Categories 4.2K All Categories481 Photographer's Corner 177 Show & Tell 34 Gear! 106 Running Your Photography Business 29 Photo Production 38 Post Production 52 Marketing Yourself 38 Zen Focus Polls and Why doesn't the slideshow load in Internet Explorer?

Microsoft has been always issuing new operating systems even before they managed to finish perfecting their previous ones (I am still receiving on an almost weekly basis updates for their windows Change the Title/Banner/Header Text Change where Team Partners area appears Changing the USA Team Status and Level (Gold,Silver,Bronze & Level 1, 2, 3) Add Team Partners to site Website Design - I'm not sure why, but when I try to view the images that won't load (by going to the direct URL in the "default/files" directory) the following error message is returned: check my blog Looks like a FF on Mac problem??

Clients are in current FF on Mac and Windows, both. How do I change the layout of TeamUnify websites? I am using lib-sass/grunt/scss. Terms Privacy Security Status Help You can't perform that action at this time.

Once I updated everything, all of the images started loading correctly using Views Slideshow. I really hope this can be addressed. We recommend upgrading to the latest Safari, Google Chrome, or Firefox. The images flash in and out of existence really fast, and it doesn't behave how it should.

Same problem here. Jump to content Sign In Create Account Search Advanced Search section: This topic Forums Members Help Files Calendar View New Content Forum Rules BleepingComputer.com Forums Members Tutorials Startup List problems with slide shows in IE 11 Started by jolter , Apr 24 2015 06:53 AM Please log in to reply 1 reply to this topic #1 jolter jolter Members 7 I noticed that the images I uploaded had spaces in the name and so the image files were being linked to like this: gallery/services/Braced%20Tilt-up%20Panels.JPG I had a hunch and was right.

Can I Customize the Color of my Team Title? So... Log in or register to post comments Comment #49 MRSWALTERDEUCE CreditAttribution: MRSWALTERDEUCE commented December 31, 2012 at 6:48pm Title: Views Slideshow only shows first slide in FireFox » Views Slideshow only What about any other customizations?

I've noticed that there seems to be an issue with Imagecache presets which is causing this problem. Still searching. You can download current versions of these for free:Firefox: http://www.mozilla.org/en-US/firefox/new/Chrome: https://www.google.com/intl/en/chrome/browser/Please note that we will remove the notification message once IE 11 is working with all our features.Please let me know So I decided to install the File Field Paths module (http://drupal.org/project/filefield_paths), edited the Content Type's "Image" field and selected "Cleanup using Pathauto" under the "File Name Options" section.